top of page
Electric vehicle with charging cable connected

Jouw onderneming

Elektrisch

Een laadpunt thuis
met zakelijke verrekening

Als ondernemer wil je natuurlijk ook de kosten van het thuis laden van je EV opvoeren. Hiervoor heb je een laadstation met een backoffice functionaliteit nodig. Deze registreert de geladen KWh en geeft je een maandelijks overzicht voor de boekhouding. De lader herkent diegene die gaat laden aan de laadpas, waarmee het mogelijk is de laad-sessie's gescheiden te houden van elkaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hoe blijft jouw onderneming in beweging ?
Zowel ZZP-er als vlootbeheerder vertrouwt op EEZEV. 

E-Flux company logo
Hoe is de
backoffice geregeld?

E-flux is een externe backoffice serviceprovider waar wij goede ervaringen mee hebben. Naast de backoffice leveren zij ook de laadpas, waarmee jouw
laadsessies op naam geregistreerd worden.
www.e-flux.nl

Meerdere
laadpunten op kantoor

Steeds meer van je medewerkers gaan elektrisch rijden. Om hun mobiliteit te waarborgen en grip te houden op de kosten is laden tijdens kantooruren daarom geen overbodige luxe. Openbare laders zijn nog steeds schaars en je kunt ze helaas niet reserveren. Bovendien kost laden onderweg nog steeds relatief veel tijd en is kostbaar. Met je eigen laders heb je duidelijkheid over de kosten per KWh, deze zijn immers direct afhankelijk van jouw energiecontract.

Het aanleggen van meerdere laadpunten op één kantoor-aansluiting heeft wel wat gevolgen. We kunnen je hier alles over vertellen.

Mijn werknemers
gaan elektrisch rijden.

Elektrisch rijden vraagt om een andere kijk op mobiliteit.

Je wilt je medewerkers aan het eind van de werkdag niet laten zoeken naar die ene beschikbare laadpaal. Bovendien zie je ze graag op tijd en met een volle accu verschijnen, klaar voor de werkdag. Hiermee blijven je medewerkers productief en staan ze niet in de rij bij de - vaak kostbare - snelladers langs de snelweg. Een laadpaal is misschien wel de meest waardevolle accessoire van een lease-EV.

Veel ondernemers zagen dit ook in en namen contact op met Eezev.

Eezev neemt alles uit handen middels jouw eigen branded webpage en direct contact en ondersteuning met jouw werknemers. Zoals Adelphi car lease:

Een van de partners van EEZEV is Adelphi car lease. Adelphi is al 30 jaar sterk in zakelijke lease, door oog te hebben voor de persoonlijke wensen van de klant. Met maatwerk oplossingen en ijzersterke support gaat Adelphi nét even verder. Dat is waarom EEZEV zo graag samenwerkt met Adelphi, we delen de passie voor ons specialisme en het overtreffen van de verwachtingen van de klant. Kijk voor meer informatie over Adelphi op www.adelphi.nl

adelphi company logo
adelphi car lease company logo white
EEZEV company logo

Binnen 24 uur
een zakelijke offerte...

EEZEV 2 year warranty seal

...volgende week geïnstalleerd

Zeer tevreden!
 

Na de aanschaf van 2 elektrische auto's moet er natuurlijk ook een laadpaal komen. Na wat googlen kwam ik uit bij Eezev. Wat mij vooral aanspreekt is dat Eezev net als FairPlay Engineering / The Relocation company een familie bedrijf is. Communicatie met Eezev verliep heel soepel, 1 contactpersoon en na de schouwing gelijk een scherpe offerte ontvangen.

De installatie was snel ingepland en de installateurs hebben zeer netjes gewerkt. Ik ben heel tevreden over onze nieuwe laadzuil van DICLaadsystemen, Onze groene logo kleurt goed bij de witte laadzuil
.

- Bas Knibbe -

Installed charging station at quoted customer

Bij The Relocation Company verzorgen wij de complete relocation van kennismigranten naar Nederland. Wij doen de aanvragen bij de juiste instanties, verzorgen huisvesting en zorgen dat de werknemer inclusief familie zorgeloos naar Nederland kunnen verhuizen.  Aangezien wij heel Nederland afreizen hebben wij voor volledig elektrische auto's gekozen. De auto's kunnen wij vanaf nu gewoon op kantoor laden d.m.v. een DIClaadzuil gerealiseerd door Eezev. Wij zijn zeer tevreden!  - Bas Knibbe -

5 star trustpilot rating

Zeer goede vakkundige installatie…

 

Zeer goede vakkundige installatie gedaan door professionals die uiterst vakbekwaam zijn. Moest veel gegraven worden meer dan 20 meter van voor naar achter door de tuin. Is netjes gedaan niks van terug te zien. Goede prijs vantevoren afgesproken en zonder verassingen achteraf. De meterkast ook onder handen genomen. Laadpaal keurig geplaatst in de garage. Doet zijn werk uitstekend. Alles voor een zeer schappelijke goede prijs met een uitstekende service en vooral heel eerlijke mensen! Zeker een aanrader!

AGSS

bottom of page