top of page
Wallbox Pulsar black
Wallbox company logo

Topper uit Barcelona

De naam Wallbox laat weinig aan de verbeelding over. Maar dit is niet voor niets een van de meest succesvolle producten op de markt, er schuilt een hoop slimme techniek achter het kleine frontje.
 
Met de compacte Pulsar Plus kan tot 22KW geladen worden*. En in de MyWallbox app heb je ten alle tijden inzicht in de status van je Wallbox.
 
Standaard is DC lekdetectie aanwezig (aardlekbeveiliging) en beschik je d.m.v. de optionele Power Boost over dynamic loadbalancing. 

Ook zakelijke KWh-registratie en meerdere gebruikerspassen zijn mogelijk bij Wallbox. Dit is zeer goed mogelijk met bijvoorbeeld E-Flux. Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij zijn zeer enthousiast over Wallbox. Niet alleen is dit een zeer complete lader, maar met zeer betaalbare upgrades is alles mogelijk.

*Afhankelijk van de capaciteit van je hoofdaansluiting

Wallbox pulsar white
Wallbox Logo
Wallbox Logo
Wallbox Logo
Wallbox Logo
Wallbox Logo
Wallbox Logo
Wallbox Logo
Wallbox Copper charging station

Wallbox Copper SB

Met zijn gehard glazen facade en minimale look is het al meteen duidelijk, de Copper SB means business.

De Copper SB, meer gericht op de zakelijke markt, misstaat ook thuis niet. Het is een zgn. socket lader, dit betekent dat er een losse stekker in geplugd kan worden.

 

Hij beschikt over een RFID- paslezer, wat hem ideaal maakt voor plaatsing bij kantoor. Verder beschikt hij ook over top-specs, 22 KW, bluetooth, WiFi, optionele Power Boost (loadbalancing) en 3G/4G modem voor permanente connectiviteit. 

MyWallbox

Wallbox smartwatch app
Wallbox smartphone app
Wallbox PC app

Met de software van MyWallbox ben je altijd en overal 'in control' van je lader. Of het nu via de desktop, de app of zelfs via je smartwatch is, jij bepaalt wanneer er geladen wordt en houdt de status in de gaten. Zie realtime statistieken, stel de lader in te laden ten tijde van daltarieven, maar je kunt ook je lader blokkeren tegen oneigenlijk gebruik. 

Met het zakelijke portaal beheer je alle laders, stel je verschillende toegangsniveau's in en krijg je beschikking over verschillende rapportage-hulpmiddelen.

Wallbox Pulsar Plus

De Pulsar plus is een van de meest compacte laders op de markt. Hiermee is hij mooi onopvallend op te hangen.

 

Verkrijgbaar in glossy zwart en wit, met een vaste kabel van 5 of 7 meter. Met zijn LED-halo geeft hij de laadstatus aan. 

Voorzien van WiFi en Bluetooth is de laadstatus uit te lezen via de MyWallbox app en is bijvoorbeeld het laadmoment instelbaar, zoals tijdens daltarieven van je energie-leverancier.

Ook loadbalancing behoort tot de mogelijkheden met de optionele Power Boost, een feature die wij zeker aanraden gezien het feit dat de laadvermogens steeds hoger worden.

Wallbox pulsar black
bottom of page