Kia.

Kia was in 2018 vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse markt. Een kwart eeuw succes, dat begon met de toenmalige Kia Sephia en in sneltreinvaart leidde naar zeer vooruitstrevende en duurzame modellen, zoals de nieuwe Ceed, de Niro Hybrid en de volledig elektrische e-Niro.

 

Kia verkocht in Europa voor het eerst meer dan een half miljoen nieuwe auto’s. In 2019 nam de verkoop van het merk op ons continent met 1,7% toe tot 502.845 nieuwe auto’s. Hét succesnummer van Kia in Nederland was in 2019 zonder enige twijfel de Niro-familie. In 2020 gaat het succes onverminderd verder. Met een marktaandeel van 8,5% staat Kia op een solide tweede plaats van bestverkochte merken in ons land en in de afgelopen drie kwartalen was Kia maar liefst drie keer het bestverkochte merk van de maand.

Kia E-Niro.jpeg
KIA%20E-soul-ev_edited.png

De Kia e-Niro zit vol met energie! Hij combineert het stijlvolle design van een compacte crossover met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn. Met 150kW / 204 pk en 64 kWh accupakket heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 455km

De Kia e-Niro laadt op 1 fase wanner het een 2019 model betreft. De modellen vanaf 2020 laden op 3 fase.

De Kia e-Soul. Moderne lijnen, frisse kleuren en hightech details maken de nieuwe Kia e-Soul uniek en onweerstaanbaar. Zeker met de schitterende carrosseriekleuren, meerdere two-tone uitvoeringen en karakteristieke 17 inch lichtmetalen velgen.

De Kia e-Soul laadt op 1 fase.

Ladersuggesties